Menu

Interim Management

Interim Manager

Bent u financieel dienstverlener, zoals verzekeraar, intermediair en/of gevolmachtigd agent, en heeft u ondersteuning binnen uw organisatie nodig vanwege ziekte, zwangerschap of om andere redenen, dan kunt u gebruik maken van mijn expertise. Ik heb door de jaren heen veel kennis verworven en ervaring opgedaan, waardoor u het aansturen van uw team met een gerust hart aan mij kunt overlaten. Ik kan u een zorg uit handen nemen en het team begeleiden, aansturen en met name dit team zelfsturend laten zijn en verantwoordelijkheid laten nemen voor te realiseren doelen die in het kader van de bedrijfsdoelstellingen zijn samengesteld. Op een professionele en natuurlijke manier breng ik uw team naar een hoger niveau.

Interim Volmacht Manager

Bent u gevolmachtigd agent en heeft u vraagstukken bij het uitvoeren van uw volmachtbedrijf dan kan ik u met mijn ervaring en expertise ondersteunen. Of het nu gaat om de uitvoering van het volmachtbedrijf als feitelijk leider, het aansturen van een team of het aangaan van andere operationele uitdagingen, ik ben flexibel en breed inzetbaar.

Denk hierbij aan werkzaamheden en ondersteuning op het gebied van Wet- en Regelgeving, uitvoering van het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten, Onderhandelingen Inkoop, Portefeuille- en rendementsanalyses, Datakwaliteit e.d.

Met mijn kennis en ervaring kan ik uw organisatie ondersteunen bij inzicht en structuur binnen uw volmachtbedrijf.

Neem contact met mij op

Bent u nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ga naar contact