Menu

Projecten

Overnames/samenwerkingsverbanden

In de huidige verzekeringsmarkt zie je steeds meer overnames of samenwerkingsverbanden ontstaan. Schaalvergroting is noodzakelijk om op lange termijn de dienstverlening voor uw klanten te kunnen waarborgen. Maar voor welke uitdagingen komt uw organisatie te staan als u in dit proces zit? Hoe kunt u ervoor zorgdragen dat uw klant zo min mogelijk ‘hinder’ ondervindt van deze wijzigingen? Welke impact heeft dit op uw organisatie en uw medewerkers?

In deze transitieperiode komt uw organisatie in aanraking met diverse processen die u (nog) onbekend zijn en waardoor een andere expertise bij u en uw medewerkers nodig is. Met mijn kennis en ervaring kan ik u ondersteunen in dit proces. Dit kunnen wij samen met u vormgeven op diverse manieren.

Verzekeringsbranche (Automotive)

Door jarenlange ervaring binnen de verzekeringsbranche op het gebied van automotive heb ik ruime kennis opgedaan van deze materie. Zowel bij het onderhouden en begeleiden van de leaseportefeuille, retailportefeuille en/of verlengde garantieproducten danwel het bewerkstelligen van efficiency binnen uw processen, kan ik u persoonlijk en adequaat ondersteunen.

Ik kan u helpen om meer inzicht te krijgen in de resultaten van de totale vloot of van specifieke onderdelen, waardoor u goed onderbouwd de onderhandelingen met partijen kunt aangaan.

Neem contact met mij op

Bent u nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ga naar contact