Menu

Waarom Nap Advies & Consultancy?

U vindt het vast interessant om te weten wat mij ertoe heeft gebracht de stap naar het definitieve zelfstandig ondernemerschap te nemen en te lezen over mijn werkervaring.

Ruim 25 jaar werkte ik in de verzekeringsbranche, eerst als commercieel binnendienst medewerker, later in de directie en als mede-aandeelhouder van de Sijtsma Groep in Veenendaal. Dit bedrijf stond bekend als een gevolmachtigd intermediair die met name was gespecialiseerd in verzekeringen ten behoeve van doelgroepen, bijvoorbeeld de meubelindustrie.

Na de verkoop van dit bedrijf aan Van Breda Risk & Benefits in Rotterdam ging ik na twee jaar werken voor een corporate organisatie, Mercedes-Benz. Als verantwoordelijke voor het volmachtbedrijf van Mercedes-Benz Insurance Services maakte ik kennis met en verdiepte me in de automotive industrie in combinatie met de verzekerings- en leasebranche.

Het bredere verzekeringsvak begon na een jaar of zeven toch weer te trekken. Naast mijn baan ben ik toen gestart met het schrijven van PE-materiaal voor de schadeverzekeringsbranche.
Tegelijkertijd richtte ik mijn bedrijf Nap Advies & Consultancy op.

In 2018 besloot ik uit de mooie automotive wereld te stappen en te gaan werken bij een grote Service Provider, SAA te Rotterdam, als verantwoordelijke voor het team Service Providing. Voor mij een nieuwe wereld, die leidde tot verbreding van mijn kennis en nieuwe inzichten in de verzekeringsbranche. Ondanks de leerzame en mooie tijd bij SAA bleef het onrustige gevoel; ik wilde
mezelf verder ontwikkelen en ‘proeven’ aan het ondernemerschap!

En dus ben ik met ingang van 1 januari 2020 volledig zelfstandig en beschikbaar voor opdrachten binnen de verzekeringsbranche!

Neem contact met mij op

Bent u nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ga naar contact